Teruggooi Donderdag! De Vonck

Uit Gorredijk en Heerenveen kwamen JPM en Sam, samen brachten ze onder de naam De Vonck de ‘Luxe en Flexx’ Mixtape uit. JPM zat al in de hiphop-groep NNTTO, maar wilde ook solo aan de weg timmeren. Toch was de klik met de Sam uit Heerenveen zo goed, dat ze besloten samen deze mixtape te maken.

Meer weten over De Vonck? Er staat nog een interview (klik!) met de mannen online. En ondertussen kun je de gehele mixtape nog hier downloaden! Geloof ons als we zeggen, dat deze anno 2017 nog steeds meer dan de moeite waard is! Een van de dopere Hiphop mixtapes die Friesland rijk is.

Luister een deel van tape hieronder, of download hem volledig!

Een gedachte over “Teruggooi Donderdag! De Vonck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s