Vlak na de kerst ontvingen wij het treurige nieuws dat de website UndergroundHiphop.com moest stoppen wegens financiële problemen. Toen de Amerikaanse Hiphop scene het nieuws ontving, kreeg oprichter Adam Walder diverse aanbiedingen voor het maken van een doorstart, en dat is gelukt!

Voor het complete artikel verwijzen wij jullie door naar de website. Wij zijn blij dat de site doorgaat, zodat ze ons in de nabije toekomst kunnen blijven voorzien van de dikste underground hiphop. Wij steunen ze graag, voor wie dat ook wil doen, neem gerust een kijkje op de site! UGHH.com, congratulations!

ughh

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: