UGHH stopt ermee…

Treurig nieuws voor de mensen die graag muziek en/of merchandise importeerden uit Amerika, zo aan het einde van 2016… De hiphop shop UGHH, ofwel Underground Hiphop, stopt ermee, omdat het simpelweg niet zo goed met ze gaat. Voor de volledige toedracht, zie hier hun This is farewell… artikel.

Omdat ze ons sinds het begin ook hebben voorzien van review en promo materiaal, bedankt Straight Up! ze bij deze voor de afgelopen jaren. Peace and we are wishing you all the best for 2017. Big up from the Netherlands.

UGHH Staff.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s