ROMEO & MEGA – Daddies Nasty Sons

Scroll down to content

Twee graffiti schrijvers uit het noorden van Nederland hebben na meer dan 30 jaar hun beste werk, hun grappigste verhalen en heel veel kennis opgeslagen in een 288 pagina’s dik boek, dat gevuld is met meer dan 500 foto’s. In dit boek loopt de rode draad van 1985 tot 2016 en vertelt de ontwikkeling die ze hebben doorgemaakt. Sinds 1988 samen werkzaam en landelijk bekend als het duo ROMEO & MEGA vormen deze ‘broers’ de kern van een groep die de naam ‘Daddies Nasty Sons’ draagt. Geen criminelen, geen natuurtalenten, maar boefjes die uitgegroeid zijn tot grote namen binnen de schrijverswereld. Stap in de wereld van de productiemakers van Nederland en bekijk de resultaten van meer dan 30 jaar keihard werken!

Het boek is  te bestellen op sons.nl en komt met een oldschool name-belt.
Oplage 750 stuks. Wacht niet te lang want OP=OP!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: